Η Άρσεναλ θα χάσει 4,5 εκατομμύρια λίρες (5,39 εκατομμύρια ευρώ) λόγω του αποκλεισμού της στο Κύπελλο Αγγλίας από την Νότιγχαμ Φόρεστ
Οι «κανονιέρηδες» αποκλείστηκαν στη διοργάνωση νωρίτερα από το αναμενόμενο και θα πρέπει να επιστρέψουν στους φιλάθλους τους το κομμάτι της συνδρομής που περιελάμβανε 2 αγώνες Κυπέλλου στο «Έμιρατς Στέιντιουμ».
Αυτό σημαίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 5,39 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πρέπει να δοθούν αμέσως στους κατόχους διαρκείας της Άρσεναλ ή οι τελευταίοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ποσό ως έκπτωση για τη συνδρομή της επόμενης σεζόν.
Η Αρσεναλ είναι η πολυνίκης του Κυπέλλου Αγγλίας με 14 τίτλους, ο τελευταίος από τους οποίους κατακτήθηκε το 2020. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 12 τρόπαια και μετά Τότεναμ και Τσέλσι με 8 κατακτήσεις.
Δείτε επίσης: Επίσημο: Στις 13/1 ο α΄ ημιτελικός League Cup Λίβερπουλ-Άρσεναλ
- Χ. Δούκας για προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ: Πρέπει να σταθούμε ενεργά απέναντι στις κινδυνολογικές ρητορείες περί «αστάθειας»
- Εκατόν πενήντα λεπτά αερόβιας άσκησης την εβδομάδα για βελτίωση της ποιότητας ζωής
- ΚΚΕ: Ξεκάθαρη η ανάγκη διαλεύκανσης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ και επιστροφής των παράνομων επιδοτήσεων
- Έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόκτηση της AKTOR Παραχωρήσεις
- Νέα Αριστερά: Η εισβολή στη Γάζα σηματοδοτεί την απόλυτη καταστροφή ενός λαού υπό κατοχή