Ο Αστέρας Τρίπολης συμμετέχει, για μία ακόμα χρονιά, στη διεθνή εκστρατεία «morethanfootball», η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η σημερινή, 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα των εβδομάδων δράσης συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει ένα video στο οποίου συμμετέχουν άνθρωποι από τις έξι διαφορετικές που υπάρχουν στον σύλλογο.
Ο προπονητής, Milan Rastavac από την Σερβία, ο Federico Alvarez από την Αργεντινή, ο Γιώργος Κανελλόπουλος από την Ελλάδα, ο Leo Tilica από την Βραζιλία, ο Kevin Soni από το Καμερούν και ο Asier Benito από την Ισπανία στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μία σειρά από δράσεις, θα συμμετάσχει και φέτος στις #actionweeks της κοινωνικής εκστρατείας #morethanfootball, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίου σύλλογοι από όλη την Ευρώπη».
Δείτε επίσης: Πού βρίσκεται το φθηνότερο βενζινάδικο στην Ελλάδα
- Στα νέα της Τετάρτης: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες
- Γιατί το ελαιόλαδο αντικαθιστά το κρασί και τα σοκολατάκια στα δείπνα της Βρετανίας
- Αρσεναλ 1-7 Αϊντχόφεν: Μία ιστορική νίκη για τους Κανονιέρηδες
- Φράχτης στα σύνορα με την Ελλάδα ανακοίνωσε ο νομάρχης Αδριανούπολης
- Ντόρτμουντ – Λιλ 1-1: Ισοπαλία χωρίς πλεονέκτημα, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ