O Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο «δήμιος» για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες της Αταλάντα για το Champions League.
Μετά το νικητήριο γκολ επί των Ιταλών στο 81′ (3-2) στην Αγγλία, το επανέλαβε χθες και στο Μπέργκαμο με το τέρμα της ισοφάρισης στο 92ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δύσκολη έδρα, ωστόσο η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.
«Είμαι χαρούμενος πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο ματς, το ξέραμε ότι το Μπέργκαμο είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Το πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε τον έναν βαθμό και είμαι χαρούμενος. Δεν τα παρατάμε ποτέ, το πιστεύαμε μέχρι το τέλος, ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:
«Το ήξερα και όταν έπαιζα στη Γιουβέντους, ότι ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσαμε. Πιστεύω ότι κάναμε τη δουλειά μας, αμυνθήκαμε καλά, Ήμασταν τυχεροί με τα γκολ που σημείωσα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικό ποδόσφαιρο, διαφορετικό σύστημα. Πρέπει να προσαρμοστούμε ο ένας με τον άλλο. Θα πάρουμε το χρόνο μας. Κατά τη γνώμη μου έχουμε χρόνο για να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι».
- Γροιλανδία: Ο στρατηγικός ορυκτός πλούτος του νησιού και οι φιλοδοξίες του Τραμπ
- Το μυστήριο της γοητείας: Γιατί η αβεβαιότητα μας ελκύει
- Πλούτος: Η Ευρώπη υστερεί στη δημιουργία νέων υπερπλουσίων
- Η μάχη του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ με τον καρκίνο και οι επιπτώσεις στην οικογενειακή του ζωή
- Εξέλιξη: Η σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και ψαριών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr