Αθώωση της Σαμ Κέρ από κατηγορίες ρατσιστικής επίθεσης σε αστυνομικό

Αθώωση της Σαμ Κέρ από κατηγορίες ρατσιστικής επίθεσης σε αστυνομικό

Η αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας, επιθετικός της Τσέλσι, Σαμ Κέρ, κρίθηκε σήμερα (11/2) αθώα για ρατσιστική επίθεση σε Βρετανό αστυνομικό, μετά από διαμάχη με οδηγό ταξί.

Η Κερ, η οποία έχει ινδική καταγωγή, αποκάλεσε τον αστυνομικό Στέφεν Λόβελ «ηλίθιο και λευκό», αφού η αστυνομία κλήθηκε για μία διαμάχη που είχε με έναν οδηγό ταξί τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Ιανουαρίου 2023.

Η 31χρονη δέχτηκε ότι είπε αυτά τα λόγια, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία για ρατσιστική επίθεση. Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι έκανε ένα σχόλιο σχετικά με την εξουσία και τα προνόμια και η Κερ έδωσε στοιχεία την περασμένη εβδομάδα ότι ένιωθε ότι η αστυνομία της φερόταν διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματός της. Η Κερ αθωώθηκε μετά από μια δίκη στο Kingston Crown Court και δεν είχε καμία στο εδώλιο καθώς εκδόθηκε η ετυμηγορία.

Loading

Play