Η μεταγραφή ωστόσο πέρασε από χίλια κύματα, καθώς έπρεπε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σαούλ στην Τσέλσι, καθώς δεν θα υπήρχε χώρος στο σάλαρι καπ
Το μεγαλύτερο μεταγραφικό μπαμ στην Ισπανία έκανε την τελευταία στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού τον Αντουάν Γκριεζμάν και η πολυπόθητη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατ. ευρώ.
Η μεταγραφή ωστόσο πέρασε από χίλια κύματα, καθώς έπρεπε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σαούλ στην Τσέλσι, καθώς δεν θα υπήρχε χώρος στο σάλαρι καπ.
Ο Γκριεζμάν επιστρέφει στην Ατλέτικο έπειτα από δύο χρόνια, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει αγοράσει για 120 εκατομμύρια ευρώ. Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησε 102 συμμετοχές με 35 γκολ και 17 ασίστ. Η ομάδα του Κούμαν, που έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα αφαίρεσε ένα μεγάλο συμβόλαιο.
- Ανασύρθηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της από το λιμάνι Θεσσαλονίκης
- Τσιριβέγια: Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κατακτήσω τίτλους
- Ουκρανία: Ρωσικοί πράκτορες σκοτώθηκαν στο Κίεβο κατά τη διάρκεια επιχείρησης της SBU
- ΚΚΕ: Η νέα ρηματική διακοίνωση της Λιβύης στον ΟΗΕ αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβέρνησης της ΝΔ
- Πέδρο Τσιριβέγια: Έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr