Η αντίστροφη μέτρηση για να πέσει η «αυλαία» του εφετινού Australian Open ξεκινά το επόμενο διήμερο με τη διεξαγωγή των ημιτελικών στα απλά ανδρών και γυναικών, με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ (28/01)
Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα των ημιτελικών του τουρνουά της Μελβούρνης θ΄ ανοίξουν οι γυναίκες την Πέμπτη (27/01).
Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και νο1 της παγκόαμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι θ΄ αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Μάντισον Κις, με τη νικήτρια να παίρνει το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό του Σαββάτου (29/01). Ο αγώνας θα ξεκινήσει όχι πριν τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας).
Αμέσως μετά θ΄ ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε μία ακόμη Αμερικανίδα, την Ντάνιελ Κόλινς και την Πολωνή, Ίγκα Σφιόντεκ.
Την Παρασκευή (28/01) θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί των ανδρών. Πρώτοι στο κορτ της Rod Laver Arena θα μπουν οι Ράφαελ Ναδάλ και Ματέο Μπερετίνι, σε παιχνίδι που θα ξεκινήσει περίπου στις 10:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ.
Δείτε επίσης: Australian Open: Η Λάκη στα προημιτελικά των juniors
- Σήμα κινδύνου στο Ορμούζ: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν πιθανές πετρελαιοκηλίδες μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
- Συναγερμός για τα τρένα: Εσωτερική επιστολή αποκαλύπτει κενά σε σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση
- Σοκ στη Μεσσηνία: Νεκρός 60χρονος αγρότης όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Γρεβενά: 24χρονος συνελήφθη με 45 κιλά κάνναβης σε έλεγχο της αστυνομίας
- Σούπερ πρεμιέρα για Δουβίκα και Κόμο στο Champions League – Νίκες για Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
![]()
