Αυγενάκης: Επισκέφθηκε με την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών το συγκρότημα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε το συγκρότημα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, όπου στεγάζονται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και τα 53ο και 54ο Δημοτικό – Ο υφυπουργός μαζί με την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ των Γυναικών μοίρασαν αθλητικό υλικό στους μικρούς μαθητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στον προσωπικό του λογαρισμό στοστο Facebook:

«Στο συγκρότημα της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, όπου στεγάζονται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και τα 53ο και 54ο Δημοτικά, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα σχολεία του νομού μας, μοιράζοντας συμβολικά αθλητικό υλικό του ΕΑΚΗ (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, στρώματα γυμναστικής, στεφάνια για μπασκέτες και φιλέ για βόλεϊ) στους μικρούς μαθητές.

Κι αυτή τη φορά, συνοδεύοντας όλη την Εθνική ομάδα Βόλεϊ Γυναικών, που είναι χαρά μας ότι προετοιμάζεται εδώ στο Ηράκλειο, στο Λίντο, ενόψει των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο οποίο κατάφερε να προκριθεί για 2η συνεχή διοργάνωση και να διαφημίζει την Ελλάδα μεταξύ των καλύτερων ομάδων της ηπείρου μας.

Τα κορίτσια μας μοίρασαν το αθλητικό υλικό, έπαιξαν βόλεϊ με τα παιδιά, υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και τα προέτρεπαν να συνδυάζουν, όσο καλύτερα γίνεται, την άθληση με τα μαθήματά τους. Να μην σταματούν να βάζουν στόχους υψηλούς, να κάνουν όνειρα και να κυνηγάνε να τα πραγματοποιήσουν.

Ελλάς, Ελλάς” ήταν το σύνθημα που δόνησε την αυλή της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση του βόλεϊ για να δονήσει το σύνθημα και τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις.

Μαζί και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ), Γιώργος Καραμπέτσος, που ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή μας ώστε η Εθνική ομάδα να πραγματοποιήσει εδώ τις προπονήσεις της, ο Πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός και το μέλος του ΔΣ, Μαρία Παπαδάκη».

Δείτε επίσης: Αυγενάκης: «Η εφαρμογή του ιδιώνυμου έφερε μείωση επεισοδίων κατά 80%»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ