Το μήνυμά του στέλνει προς τον Τσιτσιπά μετά την ήττα του από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στον ημιτελικό του Australian Open.
Την πεποίθησή του ότι η σταθερότητα και η συνέπεια του Στέφανου Τσιτσιπά, θα του χαρίσουν σύντομα ένα τρόπαιο σε μεγάλο τουρνουά, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Λίγη ώρα μετά την ήττα του Έλληνα τενίστα από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στον ημιτελικό του Australian Open, ο κ. Αυγενάκης ανάρτησε στο twitter το εξής μήνυμα: «Πολλά μπράβο στον Στέφανο Τσιτσιπά κι ας μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Australian Open. Αυτό που έχει σημασία είναι η συνεπής του παρουσία στη διεκδίκηση των Grand Slam, η σταθερότητά του ανάμεσα στους κορυφαίους των κορυφαίων. Η κούπα δεν θα αργήσει να έρθει».
That winning moment ✨@DaniilMedwed earns the right to battle Rafael Nadal for a maiden #AusOpen title 🏆#AO2022 pic.twitter.com/BMXHtqVETa
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2022
When the opportunity arises 💥
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2022
🎥: @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis @steftsitsipas • #AusOpen • #AO2022 pic.twitter.com/y3dbrCdIfr
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Σήμερα η πρώτη «σύγκρουση» στη βουλή: Αρχίζει στις 18:00 η συζήτηση για την πρόταση μομφής
- Σερβία: Κλιμακώνεται η αντίσταση των φοιτητών με αποκλεισμούς μεγάλων πόλεων
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε τις απελάσεις μεταναστών από το Τζιμπουτί
- Ο Τραμπ εκφράζει ευχές για την ασφάλεια των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας
- Ισημερινός: Κατάσχεση 3 τόνων ναρκωτικών από την αλβανική μαφία
- Ο Τραμπ αναφέρει ότι το Ιράν επιθυμεί διάλογο, είναι ώρα να το κάνουν