Αυγενάκης: Συγχαρητήρια στέλνει για τις επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό Στίβου ΑμεΑ και τοξοβολία

Συγχαρητήριες αναρτήσεις στο twitter πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ, στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας, αλλά και το χάλκινο μετάλλιο της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τοξοβολίας.

«Θερμά συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές Ευρώπης Στίβου ΑμεΑ, Μανώλη Στεφανουδάκη, Γιώργο Κωστάκη, Θανάση Προδρόμου, Θανάση Κωνσταντινίδη. Χρυσό ο Μανώλης στον ακοντισμό & και ο Γιώργος στο μήκος. Χάλκινο οι Θανάσηδες στο μήκος και στη σφαίρα.  Μπράβο κι ακόμα πιο ψηλά @Tokyo2020», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτησή του για τις επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό στίβου ΑμεΑ.

propoli

«Θερμά συγχαρητήρια στους χάλκινους Πρωταθλητές Ευρώπης στην τοξοβολία Δημήτρη-Κωνσταντίνο Δρακιώτη, Σταύρο Κουμέρτα & Ανδρέα Ζαχαράκη. Μπράβο τους, ανέβασαν την Εθνική Ομάδα στο Σύνθετο στο 3ο σκαλί του βάθρου», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την εθνική ομάδα τοξοβολίας.

Δείτε επίσης: Αυγενάκης από Άργος Ορεστικό: «Ενώνουμε δυνάμεις ώστε η περιοχή να αποτελέσει αφετηρία προσέλκυσης μεγάλων offroad διοργανώσεων»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading