Αυγενάκης: Συνεχάρη τη διευθύντρια του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς – Για ποιο λόγο; (pic)

Η ιδέα για την υλοποίηση του προγράμματος, με τίτλο «Εσύ τι ομάδα είσαι;», ξεκίνησε από τη διεύθυνση και τους δασκάλους του συγκεκριμένου σχολείου, αμέσως μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου.

Το ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού κέντρισε η σημερινή κίνηση των μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, οι οποίοι φόρεσαν τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων και έπαιξαν όλοι μαζί στην αυλή, θέλοντας να αποδείξουν πως ο αθλητισμός ενώνει ανεξάρτητα με τις οπαδικές προτιμήσεις.

Η ιδέα για την υλοποίηση του προγράμματος, με τίτλο «Εσύ τι ομάδα είσαι;», ξεκίνησε από τη διεύθυνση και τους δασκάλους του συγκεκριμένου σχολείου, αμέσως μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου. Η είδηση του τυφλού οπαδικού χτυπήματος, η απώλεια της ζωής του νεαρού φοιτητή και ο τραυματισμός άλλων δύο παιδιών, κινητοποίησαν τη σχολική κοινότητα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε με τη διευθύντρια του σχολείου και τη συνεχάρη για την πρωτοβουλία της, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω δράση «παράδειγμα προς μίμηση για όλη τη χώρα». Υποσχέθηκε, δε, ότι «σύντομα θα τα πούμε από κοντά, ενισχύοντας το σχολείο με αθλητικό υλικό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Γ. Σμαραγδής: «Η Ελλάδα γεννάει μεγάλα πράγματα γιατί δεν είναι χώρα, είναι τρόπος»