Φωτιά στο Καζάν έβαλε ο Ερυθρός Αστέρας στερώντας από το Καζάν την ευκαιρία να κάνει ακόμα ένα βήμα στην εδραίωση του στους οκτώ.
Οι Σέρβοι επέστρεψαν με τεράστιο «διπλό» στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 84-77 των Ρώσων, για την 26η αγωνιστική της Euroleague και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 9-14. Στον αντίποδα, η Ούνικς υποχώρησε στην 7η θέση με ρεκόρ 13-11.
Η τέταρτη περίοδος ήταν καταδικαστική για την Ούνικς, η οποία κόλλησε στην αντίπαλη άμυνα (περιορίστηκε στους 12 πόντους), τη στιγμή που αδυνατούσε να «αναχαιτίσει» τον Νίκολα Κάλινιτς, που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 6 ασίστ.
Άξιος συμπαραστάτης του Σέρβου ο Νέιτ Ουόλτερς με 19 πόντους. Από την Ούνικς πάλεψε για την ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ο Μάριο Χεζόνια με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 11-22, 43-43, 65-63, 77-84
Δείτε επίσης: Έβερτον: Σοβαρό πλήγμα στην άμυνα – Εκτός ο Μίνα για δυόμιση μήνες
- Γαλλία: Δυο ενδεχόμενα μπλόκα για τη Λεπέν πριν τις προεδρικές εκλογές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 4 νεκροί και 15 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στην Ντνίπρο
- Σαλαμίνα: Αποκαλύψεις στην έκθεση του Καναδού ερευνητή για το διπλό φονικό
- Σαλαμίνα: Αποκαλύψεις από την έκθεση του ερευνητή για τις δολοφονίες του Γιώργου Μπάκα και της Νατάσας Απέργη
- Αναστάτωση γύρω από την εξαφάνιση της Αναστασίας Βελεγράκη: Μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση