Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο ακραίος Ρίλεϊ Μπαρνς, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, για την οποία έχω ακούσει πολύ όμορφα λόγια για την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους.
Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, στους οποίους θέλω με την σειρά μου να συμβάλω τα μέγιστα ώστε να τους πετύχει».
Δείτε επίσης: Χαλάρωση περιοριστικών μέτρων – Μένει ως έχει η χωρητικότητα των γηπέδων
- Η παγκοσμιοποίηση σε κρίση: Οι δασμοί του Τραμπ και οι επιπτώσεις
- Πανεπιστήμιο Γάνδης για Τέμπη: «Η μέθοδός Λακαφώση έχει υψηλό βαθμό αβεβαιότητας» – Πολλαπλές εκδοχές μπορούν να εξηγήσουν την πυρόσφαιρα
- Μια νέα εποχή για τα ταξίδια: Τέλος στη χρήση boarding pass και check-in με την ψηφιακή ταυτότητα ταξιδιώτη
- Συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνό στα Χανιά
- Ουζουνίδης: Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η ομάδα μου