Πλήρης συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ανσού Φάτι, που θα δεσμευτεί με τους Καταλανούς έως το 2027
Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Καταλωνίας, Mundo Deportivo, σημειώνοντας ότι η σχετική ανακοίνωση αι οι υπογραφές, είναι προγραμματισμένες για αύριο (21/10).
Οι συζητήσεις στο Πόρτο, μεταξύ του εκπροσώπου του Ανσού Φάτι, Ζόρζε Μέντες με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι, εξελίχθηκε σε συνολική συμφωνία μεταξύ των μερών.
Στο συμβόλαιο του Ισπανού 18χρονoυ διεθνή επιθετικού, θα υπάρχει ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όμοια με αυτή στο συμβόλαιο του Πέδρι.
Να σημειωθεί ότι το τρέχον συμβόλαιό του Φάτι, λήγει το 2022, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν ήθελε να εκτελέσει τη ρήτρα μονομερούς ανανέωσης για 2 ακόμη χρόνια, αναγκάζοντάς τον να μείνει αναγκαστικά, αλλά να τον πείσει για την συνέχειά του στην ομάδα.
Δείτε επίσης: Κοντά στις πρώτες θέσεις η Μπαρτσελόνα
- Θλιβερή τραγωδία στην Εθνική Οδό: Νεκρός ο οδηγός νταλίκας
- Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τη χώρα: ο αντισυστημισμός
- Ο Επιτάφιος – στολίδι της Ουρανούπολης: 200.000 χάντρες, 30.000 χρυσάνθεμα και άρωμα παράδοσης
- Ρέθυμνο: Δύο άντρες χτύπησαν βάναυσα έξι ανήλικους με καμουτσίκι και ρόπαλο επειδή τους ενοχλούσαν
- Η Τζόρτζια Μελόνι προσκαλεί τον Ντόναλντ Τραμπ στη Ρώμη για το Πάσχα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr