Ο Σέρχι Ρομπέρτο διστάζει να υπογράψει τη διετή επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής μέσος έχασε ένα μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω μυϊκών προβλημάτων και, επίσης, στη διάρκεια της χρονιάς προσβλήθηκε από κορονοϊό και υποβλήθηκε 27 φορές σε τεστ, με το αποτέλεσμα να είναι θετικό στις πρώτες 26!
Ο Ρομπέρτο, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της διάσημης ισπανικής ομάδας, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, καθώς προέβλεπε μείωση των αποδοχών του κατά 30%.
Ο διεθνής άσος αντέδρασε, η συνάντηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και και τις επόμενες ημέρες θα γίνει νέο ραντεβού για να διαπραγματευτούν ξανά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.
- Τι είναι το project 150 που προωθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ποιο είναι το μήνυμα στους εργαζομένους της
- Συγκεντρώσεις φοιτητών και άλλων ομάδων στα Τέμπη και τη Θεσσαλονίκη ενόψει της μαύρης επετείου
- Γεωργιάδης: Συνωμοσία είναι οι κατηγορίες για δήθεν συγκάλυψη του Μητσοτάκη
- Επιστροφή αττικού μελανόμορφου ληκυθίου στην Ελλάδα από το Μουσείο Glencairn
- Απολαυστικές οικογενειακές στιγμές στο MEGA: Τι μας επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr