Θετικός στον κορονοϊό, αρχικά σε rapid test και εν συνεχεία σε PCR, βρέθηκε ο Σερτάκ Σανλί με τους μπλαουγκράνα να στερούνται των υπηρεσιών του.
Η Μπαρτσελόνα έλαβε το δεύτερο αποτέλεσμα, αυτό του μοριακού τεστ (PCR) το βράδυ της Τρίτης (25/1) και σήμερα ανακοίνωσε πως ο Τούρκος σέντερ έχει νοσήσει από Covid-19.
O Σανλί τέθηκε ήδη από χθες σε καραντίνα και δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη (27/1) στον εντός έδρας αγώνα των «μπλαουγκράνα» με τη Βιλερμπάν, για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
Δείτε επίσης: Μπορούσια Ντόρτμουντ: Έκλεισε για 5 χρόνια τον Αντεγέμι
- Πιτό: Περηφάνια για την πορεία στο Youth League παρά τον αποκλεισμό
- Αποκαλύψεις: Η διαφθορά των ιατροδικαστών στην Κέρκυρα και τη Λάρισα και οι αντιφάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης
- Από τον Armin van Buuren στον Boris Brejcha: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι καλλιτέχνες του Primer Music Festival
- Πεϊκή πρόθεση και… αντίο στυτική δυσλειτουργία!
- Δημοσιογραφία: Η τέχνη της διδαχής