Μπαρτζώκας: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε εύκολα υπό αυτές τις συνθήκες»

Στη δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε τη σημασία του γεγονότος ότι η ομάδα του κατάφερε να επικρατήσει με ευκολία, παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε.

Επιπλέον, δήλωσε πως η κατάσταση του παίκτη Ουόκαπ θα εκτιμηθεί κατά την πρωινή αξιολόγηση αύριο.

propoli

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Σε αντίξοες συνθήκες απέναντι στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος κερδίσαμε με είκοσι πόντους και είχαμε φτάσει στο σημείο να κερδίζουμε με σχεδόν τριάντα. Παίξαμε χωρίς τρεις βασικούς γκαρντ και χάσαμε τον Γουόκαπ στην αρχή του ματς. Έπαιξε μόλις οκτώ λεπτά.

Οπότε θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν σοβαροί, αν και είχαμε αυξομειώσεις στην απόδοσή μας επιθετικά και αμυντικά, είχαμε κενά σημεία, παρόλα αυτά η δυναμική της ομάδας φαίνεται.

Έχουμε το ματς της Παρασκευής που είναι πολύ κρίσιμο, γενικά ακολουθούν δύο πολύ κρίσιμα ματς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα και με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Τόμας Γουόκαπ, απάντησε: «Θα αξιολογηθεί αύριο το πρωϊ. Μετά από ένα διάστρεμμα βλέπεις την επόμενη μέρα το πρήξιμο. Θα κάνει μαγνητική και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό».

Δείτε επίσης: Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με το 7ο Ευρωπαϊκό και πρωταθλητές»

Loading