Μπαρτζώκας: Η πρώτη θέση είναι ανεκτίμητη για μένα

Μπαρτζώκας: Η πρώτη θέση είναι ανεκτίμητη για μένα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναλύει τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και την πρώτη θέση στην Euroleague. Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τις επιστροφές των Φουρνιέ και Ράιτ, τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Euroleague, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση των Πειραιωτών στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν είχε πίεση και έβαλε σουτ. Για εμάς είναι πολύ σημαντική νίκη. Ότι τερματίσαμε πρώτοι είναι κάτι ανεκτίμητο για μένα. Η ομάδα αντιμετώπισε προκλήσεις, με 6-7 παίκτες να παρακολουθούν το παιχνίδι από την εξέδρα, γεγονός που καθιστά τη νίκη ακόμα πιο σημαντική.

Αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά των παικτών, ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους οπαδούς και τόνισε την ανάγκη για προετοιμασία ενόψει των playoffs. Για τους Φουρνιέ και Ράιτ, ανέφερε ότι η επιστροφή τους είναι σημαντική, καθώς η σεζόν είχε πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς.

Μιλώντας για την πρόκληση που έχει μπροστά του, ο Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι αν μπορεί μια ομάδα από την πρώτη θέση να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Ο φετινός θεσμός είναι ο πιο απαιτητικός στην ιστορία, με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές και όλα τα παιχνίδια να είναι τελικοί. Δείξαμε μια μοναδική σταθερότητα και όλα τα εύσημα πάνε στους παίκτες.

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι όλα τα ματς είναι ανοικτά σε κάθε αποτέλεσμα, και δεν υπάρχει καμία σκέψη ή συναίσθημα σχετικά με τον επόμενο αντίπαλο.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play