Μπέος για τον τελικό του Κυπέλλου: «Εάν μπουν 401 άτομα στο γήπεδο κλείνω τα φώτα»

Ο Αχιλλέας Μπέος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο τελικός στον Βόλο μπορεί να γίνει και με 10.000 θεατές.

Ο δήμαρχος Βόλου επιμένει στις 400 προσκλήσεις, καλεί τον κ. Αντωνίου να πάρει στο σπίτι του τους 10.000 και ξεκαθαρίζει πως εάν μπουν 401 στο γήπεδο θα κλείσει τα φώτα!

propoli

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Τις τοποθετήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ: «Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου και ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο.

Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;»

Τη μοναδική προϋπόθεση με την οποία θα γίνει στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος: «Έγινε τελικός κεκλεισμένων των Θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια Ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς.

Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο! Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις: θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματα τους».

Δείτε επίσης: Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής πριν τις εθνικές εκλογές

Loading