Ο ποδοσφαιριστής του Άρη χαρακτήρισε ως «τελικούς» τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε στην κάμερα της NOVA για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει έχοντας τον ρόλο του αουτσάιντερ, ενώ χαρακτήρισε το σημερινό ντέρμπι ως πολύ σημαντικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν μία μεγάλη ήττα για εμάς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά για εμένα το αρνητικό στοιχείο ήταν κυρίως η απόδοση, όχι το ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παίξουμε σωστά και να αποδείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε μία ευρωπαϊκή θέση».
Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη:
«Ήταν όλη η χρονιά έτσι, είχαμε καλά και κακά παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ, κάτι που συμβαίνει και στα play off. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, ωστόσο η νοοτροπία είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε».
Ποια στοιχεία θα δώσουν στον Άρη το ευρωπαϊκό εισιτήριο:
«Είναι τρεις τελικοί, πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό, πρέπει να τα δώσουμε όλα».
Τι παιχνίδι περιμένει στην Τούμπα:
«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν…αουτσάιντερ, δηλαδή να αμυνθούμε σωστά και να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση».
Δείτε επίσης: Αρέσει στην ΑΕΚ ο Λοντίγκιν
- Βιρτζίνια Τζούφρι: «Μου απομένουν τέσσερις μέρες ζωής» μετά από σοβαρό τροχαίο
- Νέες αποκαλύψεις για τον 51χρονο στο Κορωπί: Μαζί με τον κατσαβίδι, οι μαρτυρίες για τη στάση της αστυνομίας
- Η ανατροπή που σχεδιάζει η Amazon στον κόσμο του Τζέιμς Μποντ και η αντίδραση του Ντάνιελ Κρεγκ
- Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας καταδεικνύει τις καθυστερήσεις του Πούτιν κατά την επίσκεψή της στο Κίεβο
- Εντυπωσιακή εμφάνιση της βασίλισσας Μαίρης της Δανίας στο Ελιζέ