Χάμες Ροντρίγκες: Η «αναγέννηση», τα καλύτερα στατιστικά της 5ετίας και η Μποταφόγκο

 Οι Βραζιλιάνοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Μποταφόγκο, ενώ οι Κολομβιανοί σημειώνουν ότι ο Χάμες Ροντρίγκες πλησιάζει τα καλύτερα στατιστικά του τα πέντε τελευταία χρόνια!

 «Ο Χάμες Ροντρίγκες μπαίνει ξανά στο ραντάρ του βραζιλιάνικου γίγαντα, της Μποταφόγκο», γράφουν χαρακτηριστικά οι Βραζιλιάνοι.
 
 «Ο Χάμες Ροντρίγκες λάμπει στην Ελλάδα και οδεύει προς τα καλύτερα στατιστικά του εδώ και πέντε χρόνια», σημειώνει η ιστοσελίδα της Κολομβίας noticiasrcn, μιλώντας για την «αναγέννησή του στον Ολυμπιακό» και σημειώνοντας:

 «Η παραμονή του Χάμες Ροντρίγκες στην Αλ-Ραγιάν ήταν για ένα μόνο χρόνο, παίζοντας συνολικά 12 παιχνίδια, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας έξι ασίστ. Για τη σεζόν 2022-2023, ο Κολομβιανός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα όπου το ποδόσφαιρό του αναγεννιέται και στην οποία οδεύει να έχει τα καλύτερα προσωπικά ρεκόρ εδώ και πολύ καιρό.  

 Με μόλις μισή σεζόν να έχει περάσει, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 14 παιχνίδια.
 Στην Έβερτον, ο Χάμες έπαιξε συνολικά 24 παιχνίδια, σημειώνοντας έξι γκολ και πέντε ασίστ.  
 Την τελευταία του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης (2019-2020), ο Κολομβιανός έπαιξε μόνο οκτώ 
παιχνίδια, σκοράροντας ένα γκολ και μία ασίστ.

 Για να βρούμε τα καλύτερα ρεκόρ του Χάμες τα τελευταία χρόνια, πρέπει να επιστρέψουμε στις σεζόν του στην Μπάγερν (2017-18 και 2018-19). Στην πρώτη του σεζόν με τη γερμανική ομάδα, ο Κολομβιανός έπαιξε συνολικά 23 παιχνίδια, σκοράροντας επτά γκολ και έδωσε 11 ασίστ, ενώ στη δεύτερη χρονιά στην ομάδα των Βαυαρών, πέτυχε επτά γκολ και  έδωσε τρεις ασίστ.»

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε