Συνεχίστηκε το αήττητο σερί της Νάπολι η οποία επικράτησε σήμερα της Σαμπντόρια με το εμφατικό 4-0 με τον Σπαλέτι να κάνει το 5Χ5 στην Serie A.
Η Ιταλική ομάδα παραμένει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα αποδεικνύοντας σε ακόμη ένα παιχνίδι ότι φέτος είναι αποφασισμένη να παλέψει με νύχια και με δόντια για τον τίτλο.
Ο Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Οσιμέν, βρήκε για δεύτερη σερί αγωνιστική το δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας και το 3-0.
Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε σαν αλλαγή στην αναμέτρηση, αντικαθιστώντας τον Ραχμάνι ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα.
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός – Βεζένκοβ: Συμφωνία μέχρι το 2024
- Στα νέα της Τετάρτης: Αιφνιδιαστική κίνηση με πολλαπλούς στόχους
- ΗΠΑ: Η ένταση συνεχίζεται με τον Γάλλο πολιτικό που ζητά την επιστροφή του Αγάλματος της Ελευθερίας
- Tern AI: Η καινοτόμος τεχνολογία GPS που λειτουργεί χωρίς δορυφόρους και κινητά δίκτυα
- Οι Semisonic αντιτίθενται στη χρήση του τραγουδιού τους από τον Λευκό Οίκο σε βίντεο για απελάσεις μεταναστών
- Ρωσία: Ουκρανικές δυνάμεις επιχείρησαν να εισέλθουν στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ και απωθήθηκαν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr