Σκληρή κριτική για την ομάδα της Σλοβακίας
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League, αφού στο παιχνίδι της Κοπεγχάγης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 2-0.
Η ομάδα της Σλοβακίας δέχεται σκληρή κριτική για την εμφάνισή της στο χθεσινό παιχνίδι το οποίο ήταν…ζωής και θανάτου, αναφέροντας μάλιστα και ότι οι Δανοί αγωνίστηκαν με το μικρότερο ηλικιακά budget στην ιστορία του συλλόγου.
«Η ήττα με 2-0 από μόνη της δεν είναι τόσο άσχημη αλλά αν λάβουμε υπόψιν ότι έπρεπε να βγάλει αντίδραση απέναντι σε αυτή την Κοπεγχάγη, τότε η εικόνα είναι απογοητευτική. Η Σλόβαν δεν πίστεψε ποτέ ότι θα μπορούσε να κερδίσει» σημειώνουν οι Σλοβάκοι και συνεχίζουν λέγοντας ότι «θα ήταν πολύ σκληρό να αξιολογήσουμε το παιχνίδι της Σλόβαν. Με την απόδοσή τους και την τρίτη θέση στην κατάταξη επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι αποκλείστηκαν δίκαια. Και εμείς και οι οπαδοί περιμέναμε άλλη απόδοση. Πρέπει να σκεφτούμε και να αναλαγιστούμε άπαντες γιατί συνέβη αυτό…».
«Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώθηκε ότι η πρώτη θέση στο πρωτάθλημά μας, δεν σημαίνει πολλά στην Ευρώπη…» σχολιάζουν τα ΜΜΕ της χώρας.
Δείτε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο αποχωρεί και πηγαίνει στην Παλμέιρας του Φερέιρα
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025