Μεγαλύτερη αντίσταση εν συγκρίσει με το ματς Κυπέλλου περιμένει να βγάλει το Περιστέρι αύριο (16/1), ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «κυανοκίτρινων», ο Δέδας εξήγησε πως «το Περιστέρι έχει επικεντρωθεί στον περιορισμό του Ανγκόλα, ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ στο να αξιοποιήσουμε τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας».
O προπονητής της «Βασίλισσας», Στέφανος Δέδας, επισήμανε ενόψει της αυριανής (16/01) εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι για την 12η αγωνιστική της Basket League:
«Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές δραστηριότητες με ακόμη ένα σημαντικό ματς, με αντίπαλο το Περιστέρι, μία ομάδα, που την γνωρίζουμε καλά.
Περιμένουμε τον αντίπαλό μας πιο σκληρό εν συγκρίσει με το ματς του Κυπέλλου. Γνωρίζουμε, ότι το Περιστέρι έχει επικεντρωθεί στον περιορισμό του Ανγκόλα, ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ στο να αξιοποιήσουμε τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.
Η απουσία του Μίλερ, κάνει τους Κόζεϊ και Πέτεγουεϊ περισσότερο επικίνδυνους εκτελεστικά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σ’ αυτήν την προσαρμογή. Ο έλεγχος του ρυθμού και το ομαδικό πνεύμα σε άμυνα και επίθεση είναι το κλειδί για τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση».
- Κώστας Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εξωραΐσει την εικόνα του κράτους δικαίου εν μέσω σκανδάλων και απευθείας αναθέσεων
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts της εβδομάδας [13.07 – 19.07.2025]
- «ΠΑΟΚ: Έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για τη νέα σεζόν και τα 100 χρόνια του συλλόγου»
- Πειραιάς: Μηχανική βλάβη στο πλοίο Ποσειδώνας με 950 επιβάτες που κατευθυνόταν προς Αίγινα και Αγκίστρι
- Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για τηλεφωνική απάτη στην Καβάλα