Ο ΔΕΗ Tour of Hellas, όπως όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, κρύβει ιστορίες που είναι συχνά πιο σημαντικές από οποιαδήποτε επίδοση. Ο Ματέο Μοσκέτι, μέλος της Pro Tour ομάδας Q36.5, είναι ένας 28χρονος Ιταλός ποδηλάτης με συμμετοχή σε κορυφαίους διεθνείς αγώνες.
Ο Ματέο, ο οποίος είχε κερδίσει το δεύτερο ετάπ του Γύρου το 2022 ως μέλος της Trek, επιστρέφει στον ΔΕΗ Tour Of Hellas 2025, παρά το γεγονός ότι είχε ένα σοβαρό ατύχημα τον Ιούλιο του 2024. Μετά από τραυματισμό στο λαιμό και κάταγμα στην κλείδα, ο Ιταλός ποδηλάτης αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να συμμετάσχει ξανά σε αγώνες.
Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε απελευθερωτική για τον ίδιο, και το 2025 μπήκε με πολλές προσδοκίες, όπως φάνηκε και στον πρώτο του αγώνα για τη χρονιά, το AlUla Tour, στη Σαουδική Αραβία. Η νίκη του στις 12 Φεβρουαρίου 2024 σηματοδότησε την εντυπωσιακή επιστροφή του και την απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη θέληση.
Ο Ματέο Μοσκέτι θα είναι μεταξύ των κορυφαίων αθλητών που θα συμμετάσχουν στον ΔΕΗ Tour Of Hellas 2025 με την ομάδα του Q36.5, πανέτοιμος να προσφέρει ένα ακόμα μάθημα ζωής και να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους θεατές.
Υπενθυμίζεται ότι ο εθνικός Γύρος φέτος ξεκινά στις 2 Απριλίου στην Πάτρα και ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου 2025, με πολλές εκπλήξεις πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ