«Δεσμευόμαστε για την πρόκριση: Άμεσες αντιδράσεις του Ντεσάμπ μετά την ήττα»

«Δεσμευόμαστε για την πρόκριση: Άμεσες αντιδράσεις του Ντεσάμπ μετά την ήττα»

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, έδωσε μια ξεκάθαρη εκτίμηση για την ήττα της ομάδας του στην Κροατία με 2-0, στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Nations League, εν’ όψει του δεύτερου ματς, που θα γίνει την Κυριακή (23/3, 21:45) στο Stade de France.

«Νομίζω ότι είχαμε καλές προθέσεις, αλλά πολύ γρήγορα κάναμε πάρα πολλά τεχνικά λάθη, και είχαμε πρόβλημα στον προσανατολισμό. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα, οπότε αφού του δώσαμε ευκαιρίες… τιμωρηθήκαμε. Ευτυχώς, ο Μενιάν απέκρουσε το πέναλτι. Διορθώσαμε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας πολύ καλύτερο έλεγχο απέναντι σε έναν αντίπαλο που ανασυγκροτήθηκε καλά, χωρίς ωστόσο να βρει αποτελεσματικότητα. Δε μου άρεσαν πολλά στο πρώτο ημίχρονο.», σχολίασε ο Ντεσάμπ και πρόσθεσε:

«Ήμασταν λίγο πολύ απαθείς, υπήρχαν και κάποια σοβαρά λάθη. Η ποιότητα του αντιπάλου που αντιμετωπίσαμε σήμαινε ότι τιμωρηθήκαμε. Χάσαμε το πρώτο ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε το δεύτερο. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, θα δούμε πώς θα είναι όσοι έπαιξαν. Ο Μπαπέ ήταν πολύ ενεργητικός και πολύ χρήσιμος. Έκανε μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την φυσική και την ψυχική του κατάσταση.»

Loading

Play