(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Δικαιώθηκε και ο ΠΑΟΚ, κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η Επιτροπή Εφέσεων δεν επέβαλλε στους Θεσσαλονικείς τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών

Μετά τον Παναθηναϊκό, δικαιώθηκε και ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που έγιναν στον περσινό τελικό κόντρα στο «τριφύλλι» στις 20 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πληρώσει μόνο το ποσό των 45.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).»

Δείτε επίσης: «Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο»