Δρακόπουλος: «Θα επεκτείνουμε το Ιβανώφειο»

Ο πρόεδρος και οικονομικός αιμοδότης του Ηρακλή, ο Θόδωρος Δρακόπουλος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, αποκάλυψε ότι στα σχέδια του είναι η επέκταση του Ιβανωφείου.

Ο επικεφαλής του Ηρακλή είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει κατι τέτοιο φέτος, διότι υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. «Ξοδέψαμε ένα ποσό της τάξης των 100 χιλιάδων. Έπρεπε να φτιάξουμε το γήπεδο, να γίνει καλύτερο και να υποδεχτούμε τον κόσμο», είπε για τη χρονιά που ξεκίνησε.

Για να συνεχίσει: «Στο Περιστέρι δεν είμασταν καλοί. Καθόλου καλοί. Δεν είχαμε γενικά αγώνες στα πόδια και στα χέρια μας. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και φα8νεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η νίκη επι του Άρη μας δίνει καλύτερη ψυχολογία.  Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για να πει επίσης: «Σήμερα έμεινε κόσμος έξω από το γήπεδο ακόμη και με εισιτήριο. Αυτό μας απασχολεί και δεν μας αφήνει αδιάφορους σε καμία στιγμή. Θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν και του χρόνου, θα συζητήσουμε για τη επέκταση του Ιβανωφείου. ΔΕΝ θα το γκρεμίσουμε, αλλά, θα το επεκτείνουμε».

 

©Πηγή: amna.gr

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com