Δύο κρούσματα στην Ατλέτικο λίγο πριν το ματς με την Λειψία

«Συναγερμός» σήμανε στην Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς λίγο πριν ταξιδέψει στη Λισαβόνα για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ (αντιμετωπίζει την Λειψία το βράδυ της Πέμπτης), δύο μέλη της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊο. Ενεργοποίησε το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ και περιμένει εξελίξεις.

«Χθες, Σάββατο 8 Αυγούστου, όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας και η αποστολή του συλλόγου που θα αναχωρούσε για τη Λισαβόνα υποβλήθηκαν σε τεστ. Μεταξύ των αποτελεσμάτων σήμερα, έχουν εμφανιστεί δύο θετικά κρούσματα και τα άτομα είναι απομονωμένα στα σπίτια τους. Το αντίστοιχο πρωτόκολλο δράσης που προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις έχει ενεργοποιηθεί, το οποίο απαιτεί τη διεξαγωγή νέων δοκιμών PCR στην πρώτη ομάδα και τα μέλη της αποστολής στη Λισαβόνα, αλλά και τις πλησιέστερες επαφές. Ο σύλλογος θα συντονίσει τα νέα προγράμματα με την UEFA και μόλις υπάρξει ένα νέο σχέδιο θα δημοσιοποιηθεί» τονίζει η Ατλέτικο στην ανακοίνωσή της, χωρίς φυσικά να αναφέρεται σε ονόματα.

Όπως τονίζει η ΑS, αν τα κρούσματα αυτά αφορούν ποδοσφαιριστές, τότε το ματς της Πέμπτης με τη Λειψία δεν αποκλείεται να αναβληθεί. Έτσι, τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, με την UEFA να είναι κι αυτή στο… κόκκινο.

Δείτε επίσης: Κρούσμα κορονοϊου στη Μπασκόνια