Δυσαρέσκεια Μίλερ για Χρυσή Μπάλα: «Το άξιζε περισσότερο ο Λεβαντόβσκι»

Ο Τόμας Μίλερ, συμπαίκτης του Λεβαντόφκσι στην  Μπάγερν Μονάχου δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του που ο Πολωνός δεν κατέκτησε την Χρυση Μπάλα

Με ανάρτησή του στο LinkedIn τόνισε πως το αποτέλεσμα της βράβευσης θα έπρεπε να δει νικητή τον συμπαίκτη του.

Από βαυαρική, πολωνική αλλά και από γερμανική άποψη, η παρουσίαση της Χρυσής Μπάλας χθες το απόγευμα ήταν σίγουρα μια απογοήτευση. Για κάποιους έστω και λίγο περισσότερο.» είπε ενώ αναφέρθηκε και στην βράβευση του 2013 όπου πολλοί θεωρούν πως θα έπρεπε να έχει κερδίσει ο Φρανκ Ριμπερί:

«Αν και είμαι στη δουλειά για λίγο περισσότερο και επομένως δεν ήμουν πραγματικά έκπληκτος με το αποτέλεσμα (ήταν παρόμοιο με τον Φρανκ Ριμπέρι το 2013), το όλο πράγμα σχημάτισε ή ενίσχυσε μια σκέψη μέσα μου.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες στην Bundesliga και δεν πρέπει να μας κρύβουμε. Ωστόσο, περαιτέρω διεθνείς επιτυχίες είναι απαραίτητες για την παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κίνητρο για μένα να βάλω τα πάντα στην ισορροπία για να φέρω το Champions League πίσω στο Μόναχο και να δείξω στον κόσμο του ποδοσφαίρου τι συμβαίνει.

Και πάνω από όλα, τι έχει να προσφέρει το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε την επόμενη ευκαιρία να το κάνουμε την επόμενη Τετάρτη στον αγώνα του Champions League με την Μπαρτσελόνα. Ας το αντιμετωπίσουμε!

Παρά τις όποιες αντιδράσεις ο Λιονέλ Μέσι πλέον κατέχει 7 Χρυσές Μπάλες:

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Αυτό είναι το κατηγορητήριο για το ντέρμπι