ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δύσκολη κατάσταση για τον Ηρακλή – Παρέδωσε τις μετοχές του ο Ευγενίου – Απέσυρε το ενδιαφέρον ο Κούγιας

Σε πολύ δυσχερή θέση βρίσκεται η ΠΑΕ Ηρακλής μετά την απόφαση του δικαστηρίου να δικαιώσει τον Μάρα από τις απαιτήσεις που είχε από τους κυανόλευκους.

Συγκεκριμένα ο κ. Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτη Θέο, ενώ ο Κούγιας απέσυρε το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει μετοχές του Γηραιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή αναφέρει:

Μετά από συνάντηση που υπήρξε στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής στη Μίκρα με την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Π.Ο.Τ Ηρακλής Στράτου Ευγενίου, του προέδρου του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτιου Θέου και του Αλέξιου Κούγια και κατόπιν επικοινωνίας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους που εκπροσωπούν πρώην ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε:

Μετά την καταστροφική απόφαση για τον Π.Ο.Τ. Ηρακλής, που δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Μπόγκταν Μάρα(επί θητείας του Αντώνη Ρέμου), τα χρέη τα οποία δυνητικά θα προκύψουν από απαιτήσεις ποδοσφαιριστών που αφορούν προηγούμενες ΠΑΕ (Αντώνη Ρέμου και Θόδωρου Παπαδόπουλου/Σπύρου Παπαθανασάκη) είναι μη αντιμετωπίσιμα.

Ειδικά για μια ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ2, όπου τα έσοδα δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Οι Στράτος Ευγενίου και Αλέξιος Κούγιας είναι Έλληνες πολίτες,με εμφανή επαγγέλματα και φορολογούμενα έσοδα και είναι αδύνατο να καλύψουν με νόμιμο τρόπο ακόμα και απαιτήσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες θα είναι μειωμένες από το συνολικό απαιτούμενο ποσό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Στράτος Ευγενίου παρέδωσε τις μετοχές του Π.Ο.Τ. Ηρακλής στον Γ.Σ. Ηρακλή και στον Φώτιο Θέο, δηλώνοντας ρητώς ότι παύει να ασχολείται πλέον με την ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Στράτου Ευγενίου, ο Αλέξιος Κούγιας δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και ο Τομ Παπαδόπουλος αποσύρουν κάθε ενδιαφέρον για την αγορά του 66% των μετοχών της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής.

Δείτε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου στην Κύπρο: Πρεμιέρα με άλμα στα 8,26μ.

Loading