Δυσκολίες για τον Ποστέκογλου μετά από επεισόδιο με οπαδό

Δυσκολίες για τον Ποστέκογλου μετά από επεισόδιο με οπαδό

Η Τότεναμ παραμένει σε κρίση, καθώς η απόδοσή της συνεχίζει να προβληματίζει και υπέστη την 15η ήττα της φέτος στο ντέρμπι του Λονδίνου από τη Φούλαμ με 2-0, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στην Premier League, αφήνοντας τους «Σπερς» στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση της ομάδας δεν αποκλείεται να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Άγγελο Ποστέκογλου. Ο ομογενής κόουτς είχε φραστικό επεισόδιο μετά τη λήξη του ματς στο «Κρέιβεν Κότατζ», όταν ένας οπαδός διαμαρτυρήθηκε για τη νέα προβληματική εμφάνιση της Τότεναμ.

«Τι είναι αυτά; Τι κάνεις επιτέλους;» ήταν η αντίδραση του φιλάθλου όταν είδε τον Ποστέκογλου να προχωρά προς τα αποδυτήρια. Ο τεχνικός της ομάδας έχασε τη ψυχραιμία του και κινήθηκε βρίζοντας απειλητικά εναντίον του, αλλά ευτυχώς παρενέβη ο Γάλλος επιθετικός των «Σπερς», Ματίς Τελ, και τον απομάκρυνε από το σημείο της έντασης.

Loading

Play