Ευχαριστήριο μήνυμα του υφ. Αθλητισμού, για τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για τις ενέργειες της, σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του στο Ηράκλειο, από τραμπούκους υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα:

    Ο κ. Αυγενάκης τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία, υπογράμμισε ότι διευκολύνεται και στηρίζεται στο έργο της, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία, μέσω της ξεκάθαρης βούλησης και των εντολών της Κυβέρνησης για καμία ανοχή στις παραβατικότητες και ευχαρίστησε θερμά τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο για την αποτελεσματικότητά και την άριστη δουλειά τους.

    Το μήνυμα του κ. Αυγενάκη:
«Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση, της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ