Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός φίλαθλος «Μανάβης» του ΠΑΟΚ

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Μαυρομιχάλης.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Μάκης «Μανάβης» ο θρυλικός οπαδός του Δικεφάλου έφυγε από τη ζωή.

«Ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο μυθικός «Μανάβης» δεν είναι πια μαζί μας. Το αποτύπωμά του ωστόσο θα μείνει ανεξίτηλο και η θύμησή του θα ζωντανεύει όσο η ιαχή ΠΑΟΚ δονεί τα τσιμέντα των γηπέδων.

Ο Στρατηγός δημιούργησε το μεγαλείο της Τούμπας κι ενός τεράστιου λαού, θέτοντας τα θεμέλια για το τετράπτυχο: Περηφάνεια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση.

Σεβόμαστε την επιθυμία της οικογένειας να ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…», ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Θωμάς Μαυρομιχάλης έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα και η κηδεία του έγινε σήμερα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ακόμη και οι κατά πολύ νεότεροι του, τον αποκαλούσαν «Στρατηγό», καθώς επί δεκαετίες αποτελούσε τον ηγέτη της Θύρας 4, όντας ένας εκ των ιδρυτών του ιστορικού συνδέσμου.

Τα τελευταία χρόνια δεν βρισκόταν τόσο συχνά στο γήπεδο, με την επίσημη ΠΑΕ να τον τιμά πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου 2020 και τον κόσμο να τον αποθεώνει όταν συντόνισε για τελευταία φορά την κερκίδα…

Δείτε επίσης: Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για πρώτη φορά ο Κωνσταντέλιας

Loading