Μολονότι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, η Αμερικανίδα Αμάντα Ανισίμοβα νίκησε σήμερα την Αλιακσάντρα Σασνόβιτς από τη Λευκορωσία στον τελικό του τουρνουά Melbourne Summer Set 2 και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της σε επίπεδο WTA.
Η 20χρονη τενίστρια, η οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο τουρνουά της Μπογκοτά το 2019, πήρε δύσκολα το πρώτο σετ με 7-5, ενώ η Σασνόβιτς επικράτησε στο δεύτερο με 6-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με το σκορ στο 4-1 του δεύτερου σετ, η Ανισίμοβα πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αριστερό μηρό, και επέστρεψε στο ματς με μπανταρισμένο πόδι.
Η Σασνόβιτς είχε το μομέντουμ στο τρίτο σετ, αφού προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Ανισίμοβα έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα, καθώς επέστρεψε στο ματς, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της και πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και πανηγύρισε το τρόπαιο ύστερα από αγώνα διάρκειας δύο ωρών και εννέα λεπτών.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαιτητής του τελικού του Champions League ο Ιρφάν Πέλιτο
- Μαρίνα Σάττι σε Ισραηλινό δημοσιογράφο: «Βάλε τις ωτοασπίδες σου για να μην ακούς τις βόμβες»
- Κίνα και Λατινική Αμερική σε κοινό μέτωπο: Μήνυμα Σι για ενότητα απέναντι στην «αντιπαράθεση» και «παρενόχληση» των ΗΠΑ
- Το φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου επιστρέφει στον Λυκαβηττό με τέσσερις μοναδικές συναυλίες
- Επιθυμίες κορυφαίων ομάδων της Euroleague για τον Μίτσιτς