Είπε το αντίο στο ποδόσφαιρο ο Γιόχανσον

Πολύ άτυχος ο Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος στα 31 του χρόνια αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά από τρεις πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Μέσα σε 4 χρόνια είχε τρεις πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και βάζει πρόωρο τέλος στην καριέρα του ο Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο γνωρίσαμε στην Ελλάδα από το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

«Είχα πολλές καταπληκτικές μνήμες με την Γκέτεμποργκ. Ιδανικά, θα ήθελα να έχω κι άλλες μέσα απ’ το γήπεδο, αλλά τώρα μπορώ να παρακολουθώ την ομάδα της οποίας είμαι φίλαθλος. Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί μου είχαν επιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Είναι βαρετός τρόπος να τελειώσω τα πάντα, αλλά είμαι αναγκασμένος. Δεν προκαλώ κάποιο σοκ ή έκπληξη, αλλά αυτή είναι η απόφαση”, είπε ο Γιόχανσον που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από τον Ιανουάριο του 2015 στα γήπεδα της Β΄ εθνικής και έφυγε πρωταθλητής το καλοκαίρι του 2018.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τον ξεχάσει, δημοσιεύοντας φωτογραφία του με το κύπελλο του πρωταθλήματος στα χέρια και σχολίασε στα social media: “Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας.»

Δείτε επίσης: Τόσα δίνει ο ΠΑΟΚ για τον Ντεϊόλα – Δεν μπαίνει σε παζάρια ο Δικέφαλος

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ