«Απορώ πως ένας τόσο κακός διαιτητής βρίσκεται σε τέτοιο παιχνίδι» είπε ο Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Australian Open με τον Μεντβέντεφ να τα βάζει με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.
Ενώ κάθισε στην καρέκλα ο Μεντβέντεφ, απευθύνθηκε στον διαιτητή και του είπε πως ο Έλληνας τενίστας παίρνει οδηγίες από τον πατέρα του.
«Ο προπονητής του δίνει συνέχεια εντολές γιατί δεν τον χρεώνεις με coaching; Πώς είναι δυνατόν να μην του δίνει ποινή;», είπε μαινόμενος στον διαιτητή.
Στη συνέχεια, αφού είδε ότι ο διαιτητής δεν του απαντούσε ξέσπασε λέγοντας «σου μιλάω και απαιτώ μία απάντηση. Πες μου γιατί δεν τον χρεώνεις με coaching. Είσαι πολύ κακός διαιτητής. Απορώ πως ένας τόσο κακός διαιτητής βρίσκεται σε τέτοιο παιχνίδι».
Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Παραχωρεί δανεικό τον Νινούα στη Λαμία
- Αυξημένα αεροπορικά ταξίδια στην Κίνα: 4,9% ετήσια ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Κίνα: Πάνω από 220.000 ξένοι αγοραστές επισκέφτηκαν την 137η Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών
- Η Volvo Cars ανακοινώνει σχέδιο περικοπής κόστους 1,64 δισ. ευρώ
- Ανησυχίες για Σιφουέντες και Φαμπιάνο, θετική εξέλιξη με Σαβέριο στον Άρη
- Πώς η αρχική υποστήριξη των ψηφοφόρων προς τον Τραμπ απογοήτευσε γρήγορα