Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Φεντερίκο Γκάτι, υπέστη κάταγμα στο περόνειο οστό κατά τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Τζένοα στη Serie A το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος σε επίσημη δήλωσή του.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Γκάτι ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από σύγκρουση με τον επιθετικό της Τζένοα, Αντρέα Πιναμόντι, ο οποίος αστόχησε στην προσπάθειά του να βρει τη μπάλα και κατά λάθος κλώτσησε το πόδι του Γκάτι.
«Οι εξετάσεις αποκάλυψαν την παρουσία σύνθετου κατάγματος στη διάφυση της περόνης», ανέφερε η Γιουβέντους τη Δευτέρα.
Ο Πιναμόντι ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό μέσω των social media, δηλώνοντας: «Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό σου, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό» έγραψε στο Instagram.
Ο 26χρονος Γκάτι δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει γρήγορα, καθώς η πέμπτη στη βαθμολογία Γιουβέντους συνεχίζει τη μάχη της για την εξασφάλιση μιας θέσης στο Champions League μέσω της πρώτης τετράδας.
«Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους συμπαίκτες μου σε αυτή την πολύ σημαντική φάση της σεζόν», έγραψε ο Γκάτι σε Instagram story.
Η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Μπολόνια, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρόμα την Κυριακή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ