Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι από το Σάββατο (11/09) ο Μάικ Τζέιμς, καθώς όπως έκανε γνωστό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αμερικανός γκαρντ δεν ανήκει, πλέον, στο δυναμικό του συλλόγου
«Η ομάδα μας έφτασε σε συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς για τον τερματισμό του ισχύοντος συμβολαίου του» αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ρώσους.
Ο 31χρονος άσος έζησε 2 προβληματικές σεζόν με τα χρώματα της «ομάδας του στρατού», παίρνοντας μέρος σε 87 αγώνες με μέσο όρο 18.8 πόντους και 4.7 ασίστ. Ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, έχοντας λάβει την σχετική άδεια από την ΤΣΣΚΑ.
Ο παίκτης είχε συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Ιτούδη δεν ήταν καθόλου καλές. Εδώ και καιρό οι 2 πλευρές αναζητούσαν τον τρόπο που θα έλυναν τη συνεργασία τους πρόωρα και τελικά αυτό έγινε εφικτό μετά από πολλές διαπραγματεύσεις μεταξύ τους.
«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του Μάικ ως παίκτη. Είμαστε ευγνώμονες για τα πολλά «πανέρμορφα επεισόδια», το εξαιρετικό στιλ παιχνιδιού του, την ικανότητα του παίρνει την ευθύνη στις δύσκολες στιγμές.
Εύχομαι ολόψυχα στον Μάικ τα καλύτερα. Είμαι βέβαιος ότι έχει μπροστά τους πολλές προσωπικές κι επαγγελματικές νίκες για να πανηγυρίσει», τόνισε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν.
Δείτε επίσης: Διώχνει τον Μάικ Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης
- Ισημερινός: Τουλάχιστον 12 θάνατοι σε ένοπλη επίθεση κατά θεατών κοκορομαχιών
- Καλλιθέα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο με τραύματα από πυροβόλο όπλο
- Λαϊκή Δημοκρατία Κονγκό: Τουλάχιστον 148 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι από πυρκαγιά σε πλοίο
- Συρία: Η μείωση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ κατά το ήμισυ
- Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr