Εναλλακτική λύση ο Τιουμπ

Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει εδώ και καιρό ως πρώτη επιλογή του για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στους εξτρέμ τον Κολομβιανό, Στίβεν Μεντόσα της Αμιάν.

Και θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια μέσα στο επόμενο 48ωρο για να βρει τη χρυσή τομή με τη γαλλική ομάδα στο οικονομικό, προκειμένου να αποκτήσουν οι «πράσινοι» από τώρα τον 28χρονο άσο.

Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, ο general manager του Παναθηναϊκού θα στραφεί στις εναλλακτικές του, με τις πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ να φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Σαντά Τιούμπ της Ανζέ. Ο διεθνής Σενεγαλέζος εξτρέμ, δεν είναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στη γαλλική ομάδα και η ιστοσελίδα «le10sport» ανέφερε πως οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με την Ανζέ για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαιώνουν το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον 28χρονο winger, ο οποίος είναι το «plan B» του Ντρεοσί σαν μία επιλογή ως το καλοκαίρι, εάν δεν «τρέξει» σ’ αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο» η μεταγραφή του Μεντίσα.

Ο Τιούμπ έχει φέτος 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ, όμως οι περισσότερες παρουσίες του είναι ς αλλαγή έχοντας αγωνιστεί συνολικά 704 λεπτά στο πρωτάθλημα της Ligue1.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
 

©Πηγή: amna.gr