Ενωμένοι φίλοι του Άρη και του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη του Άλκη

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλκιβιάδη Καμπανού και οι εκδηλώσεις για τον άδικο χαμό του 19χρονου κορυφώνονται.

Συγκλονιστικές οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα (Τετάρτη 25/1) στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης τα ξημερώματα της 1ης Φλεβάρη του 2022.  

Η κοινότητα των ανθρώπων με οπτικές αναπηρίες ήταν εκεί, στο χώρο της τραγωδίας, όπου και απότισαν φόρο τιμής. Μάλιστα, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης, έζησαν μία ακόμα βιωματική εμπειρία. Ο δέκα φορές Παραολυμπιονίκης, Χαράλαμπος Ταιγανίδης (κολυμβητής του Αρη και του Ολυμπιακού), ο Χρήστος Κορομηλάς με τις παγκόσμιες διακρίσεις μέλος του Δ.Σ.ΕΑΟΜ-ΑμΕΑ και του Φάρου Τυφλών Ελλάδος, η οργάνωση «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΥΦΛΩΝ Ελλάδας» και χειριστές τους, ο Στρατής Έγγλέζος στέλεχος της εθνική Ελλάδας Τυφλών στο ποδόσφαιρο (ο πρώτος στον Σχολιασμό Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής ΑDeC)))livex-EXEDRAMark στο «Κλεάνθης Βικελίδης») τίμησαν τη μνήμη του Άλκη.  

Στη συνέχεια περπάτησαν από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου μέχρι το γήπεδο, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μαζί με ποδοσφαιριστές του Αρη και του Ολυμπιακού και βιωματικά έζησαν από τον αγωνιστικό χώρο το συναίσθημα των ποδοσφαιριστών. Άπαντες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που έφεραν το όνομα του Αλκη, με την ελπίδα πως η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.  

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Μας δίνετε μεγάλη ευκαιρία με την πρόταση δυσπιστίας και σας ευγνωμονούμε»