Μία σπουδαία νίκη με 11-10 πέτυχε ο Αλιμος επί της Ντονκ Γκούντα στην Ολλανδία, και πλέον η πρόκρισή του στα προημιτελικά του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Τεό Λοράντου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Γ΄ όμιλο με επτά βαθμούς και επιθυμεί νίκη των πρωταθλητριών Ελλάδας επί της Ρόμα στην Ιταλία (το ματς αρχίζει στις 7 μ.μ.), προκειμένου να καταλάβει την προνομιούχο δεύτερη θέση και να περάσει στην οκτάδα της διοργάνωσης.
Αγωνιζόμενος με την πλάτη στον τοίχο για την πρόκριση, και μάλιστα χωρίς την Κλαούντια Μαρλέτα, ο Αλιμος εμφανίστηκε αποφασισμένος, έδωσε μάχη και στο τέλος κατόρθωσε να επιτύχει μία πολύ σημαντική νίκη στη Γκούντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τη Χυδηριώτη να διαμορφώνει το τελικό 10-11 3΄39΄΄ πριν τη λήξη. Στη συνέχεια, οι «μελανόλευκες» κατάφεραν να βγάλουν τρεις φορές άμυνα με παίκτρια λιγότερη για να «σφραγίσουν» τη νίκη τους.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 3-2, 2-3
Διαιτητές: Κουνίκοβα (Σλοβακία), Φόντορ (Ουγγαρία)
ΝΤΟΝΚ ΓΚΟΥΝΤΑ (Ερικ Μπρούγκε): Μπούις, Φαν Ντερ Βάιντεν, Σλίκινγκ 3, Φερμιούλεν 1, Αουβενς, Φαν Ντάικ, Κόινινγκ 2, Σέβενιχ 1, Φος, Φαν Ντερ Σλουτ 2, Σ. Μπέργκσμα 1, Α. Μπέργκσμα, Βίλεμζ
ΑΛΙΜΟΣ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Ζλάτου, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 4, Μπιτσάκου 1, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς 1, Ριμπάνσκα 1, Μανή, Δασκαλάκη
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ