Εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπάτλερ και θρίαμβος για τους Γουόριορς (132-111) – Νάγκετς πέρασαν εύκολα από το Φοίνιξ (105-122)

Εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπάτλερ και θρίαμβος για τους Γουόριορς (132-111) – Νάγκετς πέρασαν εύκολα από το Φοίνιξ (105-122)

Εντυπωσιακά αποτελέσματα στο ΝΒΑ με το ντεμπούτο του Μπάτλερ και τις νίκες Γουόριορς και Νάγκετς. Μια ακόμα συναρπαστική βραδιά στο ΝΒΑ έφτασε στο τέλος της, με τον Τζίμι Μπάτλερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος στο Σικάγο, κόντρα στους Μπουλς, μια από τις πρώην ομάδες του. Παρά το γεγονός ότι οι πολεμιστές βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να επιδείξουν μια εντυπωσιακή ανατροπή στο φινάλε και να κερδίσουν 132-111. Ο Στεφ Κάρι ήταν καθοριστικός, σημειώνοντας 34 πόντους σε 34 λεπτά, ενώ ο Μπάτλερ προσέφερε 25 πόντους σε 29 λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά των Μπουλς, ο Κόμπι Γουάιτ διακρίθηκε με 27 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι, οι Νάγκετς πέρασαν από το Φοίνιξ, νικώντας τους Σανς με 122-105. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος κατέγραψε 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 29 λεπτά, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνεισέφερε με 30 πόντους. Για τους Σανς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 24 πόντους.

Τέλος, οι Σέλτικς διέλυσαν τους Νικς με 131-104 στο Madison Square Garden. Ο Τζέισον Τέιτουμ είχε εκπληκτική εμφάνιση με 40 πόντους, ενώ ο Πέιτον Πρίτσαρντ πρόσθεσε 25. Από την πλευρά των Νικς, ο Τζέιλεν Μπράνσον προσπάθησε μόνος του με 36 πόντους σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play