ΕΠΕ: Συνεργασία με τη Χρυσούλα Ζαχαράκη

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την κ. Χρυσούλα Ζαχαράκη, για την υποστήριξη της Ελληνικής Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας.

«Η κ. Ζαχαράκη αποφοίτησε από το τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής), με εξειδίκευση ως Σύμβουλος Κοινοτήτων – Περιβαλλόντων Ανάδειξης Ικανοτήτων από το Κing’s College London / Community of Communities και ως Ομαδικο – Αναλυτική Εικαστική Θεραπεύτρια (Art Therapist) από τη British Association of Art Therapy / Ελληνική Ομαδική Αναλυτική Κοινωνία.

Η Χρυσούλα Ζαχαράκη, η οποία ασκεί συμβουλευτική κι υποστηρικτική εργασία με άτομα, ομάδες και κοινότητες, συνεργάζεται εδώ και καιρό με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), ως υπεύθυνη υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και κυρίως τη θέληση να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στην Ελληνικής Προ-Παραολυμπιακή και Παραολυμπιακή Ομάδα. Την καλωσορίζουμε κι ευχόμαστε να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία της», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΠΕ. 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ