Η Αρσεναλ κινείται για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου – Η Λιόν είχε απορρίψει πρόταση της το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Μίκελ Αρτέτα, επιμένει στον Χουσέμ Αουάρ και οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να επανέλθουν στη διεκδίκηση του.
Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, ζητάει για τον 22χρονο μέσο 70 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γάλλος διεθνής μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Λιονέ» μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Να σημειωθεί πως η Λιόν απέρριψε πρόταση της Αρσεναλ ύψους 55 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι και τώρα η αγγλική ομάδα πρόκειται ν’ ανεβάσει την προσφορά της στα 65 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Μπεσίκτας-Ντόρτμουντ, 1-2: Ο Μπέλιγχαμ σκόραρε και «έκλεψε» το ρεκόρ από τον Μπαπέ (vid)
- Επεισόδια στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τα Τέμπη
- Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Λίβερπουλ σε μια αναμέτρηση γεμάτη προσδοκίες
- Κύπελλο ανδρών: Στην Άρτα για το φάιναλ-4 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: η χρυσή ακαδημία και η πορεία της στο Youth League
- «Μ. Βορίδης: «Την Παρασκευή θα αποδείξουμε την απόλυτη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό»»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr