Όσο ο Τζέσι Λίνγκαρντ δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει προτάσεις από άλλες ομάδες.
Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να τον κρατήσει, καθώς ο 28χρονος διεθνής επιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γουέστ Χαμ, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν.
Η Μάντσεστερ έχει αποφασίσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο ίδιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να έχει όλες τις εναλλακτικές ανοιχτές, με τη Νιούκαστλ να κινείται για την απόκτηση του.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας, Εντι Χάου, έχει τον διεθνή επιθετικό στη μεταγραφική λίστα του και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.
- PASOK: Συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την Κατερίνα Μπατζελή την Τετάρτη
- Η Ελλάδα στον παγκόσμιο θαλάσσιο τουρισμό: Σημαντικοί παράγοντες και στρατηγικές ανάπτυξης
- Απουσία Σταματοπούλου στην προετοιμασία της εθνικής γυναικών για το World Cup
- Επιστολή συγχαρητηρίων του ΠτΔ στον νέο αρχιεπίσκοπο Αλβανίας
- Γαλλία: Ο δρόμος για τις προεδρικές εκλογές κλείνει για τη Μαρίν Λεπέν μετά την έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr