Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδος είναι πλέον ο Γκουστάβο Πογέτ.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός, γνωστός στη χώρα μας και από τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023. Ο 55χρονος τεχνικός θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ, μαζί με το επιτελείο του.
Ο Πογέτ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Μπράιτον, Σάντερλαντ, ΑΕΚ, Μπέτις, Σένχουα, Μπορντό και Κατόλικα. Ως βοηθός έχει δουλέψει σε Σουίντον, Λιντς και Τότεναμ.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«O κ. Γουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Ο Ουρουγουανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έως το τέλος του 2023 με πρόβλεψη ανανέωσης έως το EURO 2024.»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Χρ. Σταϊκούρας: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και τα νοικοκυριά
- Αποκαλύφθηκε η φιλική κουβέντα Τραμπ – Ομπάμα στην κηδεία του Κάρτερ: Μιλούσαν για γκολφ δίπλα στο φέρετρο του πρώην προέδρου
- Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ
- Κύπρος: 48χρονος σκότωσε τον πατέρα του με κουζινομάχαιρο και ειδοποίησε την Αστυνομία
- Αναβάθμιση τιμών στόχων για τις ελληνικές τράπεζες από τη Goldman Sachs: Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην άνοδο
- Υποχρεωτική παύση εργασιών σε υπαίθριες δραστηριότητες λόγω υψηλών θερμοκρασιών