Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Πιτίνο

Φιλικά προετοιμασίας με τους Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Λαύριο και Ιωνικό Νικαίας θα δώσει με το κολέγιο του Αϊόνα ο Ρικ Πιτίνο.

Σε μια σπάνια κίνηση θα προβεί το πανεπιστήμιο της Αϊόνα, το οποίο με πρωτοβουλία του Ρικ Πιτίνο έρχεται στην Ελλάδα για φιλικά προετοιμασίας.

Ο Αμερικανός προπονητής, ο οποίος ήταν στο πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά θα έρθει στην χώρα μας με το κολέγιο της Αϊόνα, όπου και θα πραγματοποιήσει ένα κομμάτι της προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα η ομάδα του Ρικ Πιτίνο στο διάστημα που θα παραμείνει στην Ελλάδα (19-30 Αυγούστου) θα δώσει και φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Basket League. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από το κολέγιο οι ομάδες αυτές θα είναι οι Παναθηναϊκός, Περιστέρι, Λαύριο και Ιωνικό Νικαίας!

Ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας στην ιστοσελίδα του Αϊόνα αναφέρθηκε για αυτό το tour που θα πραγματοποιήσει στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για τους φοιτητές-αθλητές μας να μάθουν, να βελτιωθούν και να δεθούν ενόψει της νέας σεζόν. Η δυνατότητα να προπονηθούμε και να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι ένα πολύ καλό μέτρο σύγκρισης για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το πρόγραμμα του Αϊόνα και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο»

Δείτε επίσης: Αυγενάκης: «Είμαστε υπερήφανοι για όλους»