Ανοικτή επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ζητώντας από τον κ. Αυγενάκη να σταματήσει να ευλογεί τα γένια του.
Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΜ:
«Αγαπητέ κύριε Υφυπουργέ, η ΕΠΣ Μακεδονίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την προσπάθεια που κάνετε για να βοηθήσετε τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά έχουμε την άποψη ότι τέτοιου είδους προσπάθειες, μέσω τηλεδιασκέψεων, γίνονται για να «ευλογήσετε τα γένια σας», καθώς αφορούν μόνον στα σωματεία που είναι ενταγμένα στο μητρώο.
Αναρωτιόμαστε, όμως, με τα σωματεία που έχουν προβλήματα, τα οποία είτε εντάχθηκαν στο μητρώο και απορρίφθηκαν στη συνέχεια, είτε δεν εντάχθηκαν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, πότε θα συναντηθείτε;
Θεωρούμε κύριε Υφυπουργέ ότι επιλεχθήκατε από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υπηρετήσετε τον Αθλητισμό λύνοντας τα προβλήματά του.
Φρονούμε και προτείνουμε, λοιπόν, ότι πρέπει να κάνετε τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία που έχουν προβλήματα ένταξης στο μητρώο και όχι μόνον με αυτά που θα σας ευχαριστήσουν για τα χρήματα που εισέπραξαν, τα οποία ούτως ή άλλως τα δικαιούνταν.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας»,
Δείτε επίσης: «Εκτόξευση» του Ολυμπιακού στην 15η θέση στον κόσμο
- Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύσσεται στη Λίμα λόγω αύξησης βίας
- Διαδήλωση στο Βερολίνο κατά των δηλώσεων Μερτς για την επιβάρυνση του αστικού τοπίου από τους μετανάστες
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
- Βρετανοί στρατιωτικοί στο Ισραήλ για επιτήρηση κατάπαυσης πυρός στη Γάζα
- Γιατί το ιαπωνικό περπάτημα θεωρείται το νέο trend στη φυσική κατάσταση;