Επίθεση της ΕΠΣΜ στον Λευτέρη Αυγενάκη

Ανοικτή επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη απέστειλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ζητώντας από τον κ. Αυγενάκη να σταματήσει να ευλογεί τα γένια του.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΜ:

propoli

«Αγαπητέ κύριε Υφυπουργέ, η ΕΠΣ Μακεδονίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την προσπάθεια που κάνετε για να βοηθήσετε τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά έχουμε την άποψη ότι τέτοιου είδους προσπάθειες, μέσω τηλεδιασκέψεων, γίνονται για να «ευλογήσετε τα γένια σας», καθώς αφορούν μόνον στα σωματεία που είναι ενταγμένα στο μητρώο.

Αναρωτιόμαστε, όμως, με τα σωματεία που έχουν προβλήματα, τα οποία είτε εντάχθηκαν στο μητρώο και απορρίφθηκαν στη συνέχεια, είτε δεν εντάχθηκαν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, πότε θα συναντηθείτε;

Θεωρούμε κύριε Υφυπουργέ ότι επιλεχθήκατε από τον κύριο Πρωθυπουργό για να υπηρετήσετε τον Αθλητισμό λύνοντας τα προβλήματά του.

Φρονούμε και προτείνουμε, λοιπόν, ότι πρέπει να κάνετε τηλεδιασκέψεις με τα σωματεία που έχουν προβλήματα ένταξης στο μητρώο και όχι μόνον με αυτά που θα σας ευχαριστήσουν για τα χρήματα που εισέπραξαν, τα οποία ούτως ή άλλως τα δικαιούνταν.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας»,

Δείτε επίσης: «Εκτόξευση» του Ολυμπιακού στην 15η θέση στον κόσμο

Loading