Ερναντέζ: «Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας»

Έτοιμοι για την πρεμιέρα του ομίλου της την προσεχή Τρίτη (15/6, 22:00) με αντίπαλο την Γερμανία είναι η Γαλλία.

Μπροστά στην αναμέτρηση με την Γερμανία, ο οπισθοφύλακας της Εθνικής Γαλλίας, Λούκας Ερναντέζ, παραχώρησε δηλώσεις, αναμένοντας με ανυπομονησία τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Γερμανοί έχουν κίνητρα, εμείς έχουμε κίνητρα, θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας. Είναι ένα γήπεδο που γνωρίζω καλά, ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Θα υπάρξουν πολλά. Συναισθήματα από τότε που έχω όταν έπαιζα εδώ. Απέναντι, υπάρχουν πολλοί παίκτες της Μπάγερν. Θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετικό, αλλά αυτό που προσωπικά θέλω, είναι να νικήσω. Ήμασταν περιορισμένοι τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την ομάδα της Μπάγερν.

Είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε ειδικά για το EURO. Είπαμε ο ένας στον άλλον καλή τύχη. Ο Τόμας Μίλερ, επιστρέφει στο καλύτερο του επίπεδο και αξίζει να είναι στην εθνική.

Γνωρίζουμε ότι είναι καλός παίκτης, πολύ, πολύ έξυπνος και θα εξαρτηθεί από εμάς εάν θα τον εμποδίσουμε, ώστε να μην εμφανισθεί πάρα πολύ στο παιχνίδι.

Αντιμετωπίζω κάθε αγώνα ως τελικό. Στον όμιλο, θα γίνουν τρεις πολύ περίπλοκοι αγώνες, με  υπέροχους παίκτες, απέναντι στην Γερμανία, στην Ουγγαρία και στην Πορτογαλία».

Δείτε επίσης: Την στιγμή της κατάρρευσης του Έρικσεν, κατέρρευσε και το EURO

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ